AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul yıkılmasını görmek

Kahve falında okul yıkılmasını görmek

Kahve falında okul yıkılmasını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Kahve falında okul yıkılmasını gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında okul yıkılmasını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında okulu yıkıldığını görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında okul yıkıldığını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılmış okul görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulun yıkıldığını görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında okulunun yıkıldığını görmek zor zamanlar geçireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulun yıkılmasını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan okul görmek insanlara iyilik yapmaya, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir