AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okuluna gittiğini görmek

Kahve falında eski okuluna gittiğini görmek

Kahve falında eski okuluna gittiğini görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, işlerinde aksama olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski okuluna gittiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski okul görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini eski okulunda görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski okulunda olduğunu görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir