AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında odada kilitli kalmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odaya kilitlenmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odaya kilitlendiğini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında bir odaya kilitlenmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir odada kilitli kalmak onunla üzülüp, ağlayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kilit kilitlemek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir