AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir odada kilitli kalmak

Kahve falında bir odada kilitli kalmak

Kahve falında bir odada kilitli kalmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, bol dua edeceğine inanılır.

Kahve falında bir odada kilitli kalmak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında odada kilitli kalmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir odada kilitli kalmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulur.

Kahve falında odaya kilitlendiğini görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir odaya kilitlenmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet eder.

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında odaya kilitlenmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerde kilitli kalmak âlim kişiler arasına gireceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulur.

Kahve falında okulda kilitli kalmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir