AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada kilitli kalmak

Kahve falında odada kilitli kalmak

Kahve falında odada kilitli kalmak zor durumda bırakacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, imkânsızı başaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazancının günden güne arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında odada kilitli kalmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında odada kilitli kalmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir odada kilitli kalmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir odaya kilitlenmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odaya kilitlenmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında odaya kilitlendiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet eder.

Kahve falında bir evde kilitli kalmak neşesini kaçıracağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kalmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir