AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya kilitlenmek

Kahve falında odaya kilitlenmek

Kahve falında odaya kilitlenmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında odaya kilitlenmek gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında bir odada kilitli kalmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, zorlukların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında odada kilitli kalmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir odaya kilitlenmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında odaya kilitlenmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında odaya kilitlendiğini görmek işlerinin bozulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir odaya kilitlendiğini görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evde kilitli kalmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir