AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalara para dağıtmak

Kahve falında akrabalara para dağıtmak

Kahve falında akrabalara para dağıtmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ibadete ağırlık verileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, mekân değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dağıtmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında altın para dağıtmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında para dağıtmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt para dağıtmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında demir para dağıtmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında akrabasından para almak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabadan borç para almak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir