AnaSayfa / Genel / Kahve falında para dağıtmak

Kahve falında para dağıtmak

Kahve falında para dağıtmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, rahat bir döneme gireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında para dağıtmak gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Kahve falında demir para dağıtmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para dağıtmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dağıtmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın para dağıtmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında para dağıtmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav dağıtmak sağlığın da bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında et dağıtmak az çalışarak çok gezeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir