AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para dağıtmak

Kahve falında demir para dağıtmak

Kahve falında demir para dağıtmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kimseye borçlanmayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir para dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Kahve falında demir para dağıtmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para dağıtmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın para dağıtmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında para dağıtmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dağıtmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine demir para verdiğini görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla demir para görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir