AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para dağıtmak

Kahve falında kağıt para dağıtmak

Kahve falında kağıt para dağıtmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para dağıtmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kağıt para dağıtmak hem yeni yerler göreceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında demir para dağıtmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak mutluluğun kapıyı çalacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında para dağıtmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında altın para dağıtmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dağıtmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek dualarından hayır görmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt deste para görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir