AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerli ekmek görmek

Kahve falında şekerli ekmek görmek

Kahve falında şekerli ekmek görmek lüksüne de lüks katacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerli ekmek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Kahve falında ekmek ve şeker görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekerli ekmek görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulur.

Kahve falında şekerli ekmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında şeker pancarı ekmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Kahve falında şekerli ekmek yemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde şeker görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan şeker toplamak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir