AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan şeker almak

Kahve falında komşudan şeker almak

Kahve falında komşudan şeker almak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, doğru haber almaya, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan şeker almak gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Kahve falında komşudan şeker almak engellerin ortadan kalkacağına, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya şeker vermek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü şeker görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak adeta havalara uçacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında topitop şeker yemek haram yollardan mal sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mevlana şekeri yemek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının şeker aldığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir