AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker bayramı görmek

Kahve falında şeker bayramı görmek

Kahve falında şeker bayramı görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker bayramı gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında bayram şekeri satmak gerçek mutluluğu tadacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bayram şekeri vermek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram şekeri dağıttığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden bayram şekeri almak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram şekeri toplamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bayram şekeri yemek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir