AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mağazada çalıştığını görmek

Kahve falında bir mağazada çalıştığını görmek

Kahve falında bir mağazada çalıştığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında bir mağazada çalıştığını gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Kahve falında bir mağazada çalıştığını görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mağazadan elbise almak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mağazası görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında mağaza işletmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek ters giden işlerin düzeleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında mağaza sahibi olmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mağaza vitrini görmek işlerin devam edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mobilya mağazası görmek ticaretinin açılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir