AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek büyük bir üne sahip olunacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişinin kazancının artacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek büyük bir borcun altına gireceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında mağazadan ayakkabı almak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, borçlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı mağazası açmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında mağazada ayakkabı görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Kahve falında elbise mağazasına gitmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mağazada elbise görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir