AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaza sahibi olmak

Kahve falında mağaza sahibi olmak

Kahve falında mağaza sahibi olmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağaza sahibi olmak gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında mağaza sahibi olmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye tabir olunur.

Kahve falında beyaz eşya mağazası görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mağaza temizlemek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağazada elbise görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağazada kıyafet almak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında mağaza satın almak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir