AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan para almak

Kahve falında akrabadan para almak

Kahve falında akrabadan para almak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, heveslerinin biteceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabadan para almak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında akrabadan para almak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında akrabadan kağıt para almak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında akrabadan borç para almak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak keyiflerinin yerinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabaya para vermek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabadan para almak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalardan para almak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir