AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan kağıt para almak

Kahve falında akrabadan kağıt para almak

Kahve falında akrabadan kağıt para almak zor zamanlar geçireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabadan kağıt para almak gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Kahve falında akrabadan kağıt para almak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında döviz kağıt para görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında toprakta kağıt para bulmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında kağıt deste para görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, zorlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında anneye kağıt para vermek çaresiz durumlara düşeceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir