AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya para vermek

Kahve falında akrabaya para vermek

Kahve falında akrabaya para vermek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, eve huzur dolacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, uzun uzun dalıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaya para vermek gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Kahve falında bir akrabadan para almak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü akrabadan para almak hayallerinin peşinden gideceğine, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalara para dağıtmak dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında akrabadan para almak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında ölen akrabadan para almak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalardan para almak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabasından para almak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir