AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek

Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek

Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında yırtılmış kağıt para görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kağıt para verdiğini görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para saymak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında demet demet kağıt para görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bolca kağıt para görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında toplu kağıt para görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir