AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında bir kuşun öldüğünü görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, yüküne ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atmaca kuşu öldürmek ticaretin açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir