AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtıcı kurt görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtıcı görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah yırtıcı hayvan görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yırtıcı hayvandan kaçmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtıcı hayvanlar görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında yırtıcı kedi görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir