AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir küp bal görmek

Kahve falında bir küp bal görmek

Kahve falında bir küp bal görmek önemli kararlar alınacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, onlarla ayrı düşeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Kahve falında bir küp bal gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında bir küp bal görmek düzenin kurulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında bal küpü görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında küpün içinde bal görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küp şeker yemek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden küp şeker almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan küp çıkarmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kübra ismi görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında içi boş küp görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir