AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan küp çıkarmak

Kahve falında topraktan küp çıkarmak

Kahve falında topraktan küp çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluktan havalara uçacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan küp çıkarmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında topraktan küp çıkarmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında toprak küp görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık küp görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpün içinde altın bulmak bundan da son derece mutlu olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kübra görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında küp kırmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında altın küpü görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küp şeker yediğini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir