AnaSayfa / Genel / Kahve falında küp şeker yemek

Kahve falında küp şeker yemek

Kahve falında küp şeker yemek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında küp şeker yemek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında küp şeker yemek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine küp şeker vermek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında küp şeker vermek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında küp şeker yediğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli küp şeker görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında birinden küp şeker almak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küp şeker dağıtmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir