AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köpekle oynamak

Kahve falında bir köpekle oynamak

Kahve falında bir köpekle oynamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpekle oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Kahve falında köpeklerle oynamak isteklerinize kavuşacağınıza, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle top oynamak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğiyle oynamak küslükleri bitireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpekle oynamak kazançsız işler peşinde olmaya, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük köpekle oynamak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük köpekle oynamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir köpekle oynamak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir