AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, mal kaybına uğrayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin köpeği ısırdığını görmek çok kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırdığını görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek hatalarını düzelteceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında birini köpek ısırdığını duymak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği ısırmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir