AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini köpek ısırdığını görmek

Kahve falında kendini köpek ısırdığını görmek

Kahve falında kendini köpek ısırdığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında kardeşini köpek ısırdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında köpek balığının ısırdığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu köpek ısırdığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını köpek ısırdığını görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir