AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek

Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek

Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, düze çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında annesini köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız, maddi açıdan olumlu veya ses getirebilecek değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini köpek ısırdığını görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin seni ısırdığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birini köpek ısırdığını görmek hayatından çıkaracağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yüzünü ısırdığını görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin birini ısırdığını görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin elinden ısırdığını görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir