AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının olmadığını görmek

Kahve falında kollarının olmadığını görmek

Kahve falında kollarının olmadığını görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kollarının olmadığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında kolların olmadığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kollarının olmadığını görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunun olmadığını görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, doğruluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında kolun olmadığını görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına inanılır.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kolunun olmadığını görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir