AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, keyifli günler geçireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında tek kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalettir.

Kahve falında kolları olmadığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir