AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kişinin yasa düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yenileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kolunun olmadığını görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolların olmadığını görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol kolunun olmadığını görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kolun olmadığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin kolunun olmadığını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek kolunun olmadığını görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir