AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızına sarılmak

Kahve falında kızına sarılmak

Kahve falında kızına sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinin darlaşacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında kızla sarılmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızına sarılmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kıza sarılmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir