AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla sarılmak

Kahve falında kızla sarılmak

Kahve falında kızla sarılmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızla sarılmak gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kıza sarılmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kızla sarılmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızla sarılmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kıza sarılmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kıza sarılmak yediği ekmeğin verimli olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir