AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın sizi öptüğünü görmek

Kahve falında bir kızın sizi öptüğünü görmek

Kahve falında bir kızın sizi öptüğünü görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kafasının da rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Kahve falında bir kızın sizi öptüğünü görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size hediye aldığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sebep olacağına işarettir.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek acı veren kazalara, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek para kazanmaya, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir