AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek

Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek

Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, dertlerin bir anda sona ereceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında size büyü yapıldığını görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek dönülmez yollara gireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size taş attığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sizden özür dilediğini görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir