AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinizin sizi aldattığını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sizi aldattığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak istemek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yerinde saymayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir