AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın bacağını görmek

Kahve falında bir kızın bacağını görmek

Kahve falında bir kızın bacağını görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın bacağını gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında bir kızın bacağını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle almak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı temizlemek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağından yaralanmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı ağrımak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek zararların üst üste geleceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek bütçesinin küçüleceğine, bilakis malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kendini bacaklarını kıllı görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir