AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bereketli bir döneme girileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında kızlık zarı bozmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarını bozmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak dertlerinden arınacağına, ilişkiye huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek kariyer planının altüst olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarının olmadığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir