AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan mektup almak

Kahve falında kızdan mektup almak

Kahve falında kızdan mektup almak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sıkıntılarının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızdan mektup almak gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir kızdan mektup almak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızdan mektup almak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine mektup vermek müjdeli haberle geleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında mektup yazdığını görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet eder.

Kahve falında birisine mektup yazmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında zarf mektup görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinden mektup almak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında güzel mektup almak galibiyet kazanacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir