Kahve falında güzel mektup almak

Kahve falında güzel mektup almak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel mektup almak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Kahve falında güzel mektup almak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında mektup saklamak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında postacıdan mektup almak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden mektup almak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Kahve falında askere mektup yazmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mektup yazdığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir