AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan çiçek almak

Kahve falında bir kızdan çiçek almak

Kahve falında bir kızdan çiçek almak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, inancından sapacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kızdan çiçek almak gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Kahve falında bir kızdan çiçek almak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye bağırmak kızmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kızdığını görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bağırmak kızmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında kadına kızmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında eşe kızmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir