AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşe kızmak

Kahve falında eşe kızmak

Kahve falında eşe kızmak yüksek bir makama geleceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşe kızmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşe kızmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kızdığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kızmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kızdığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine çok kızmak tartışmaların sonlandırılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında bir kızdan teklif almak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kızda bıyık görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kızdığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir