AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına kızmak

Kahve falında kadına kızmak

Kahve falında kadına kızmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadına kızmak gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Kahve falında kadına kızmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında bir kadına kızmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kızdan tokat yemek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında ablaya kızmak işini büyüteceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birilerine kızmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızına kızmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hediye almak hayır duaları alacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir