AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek

Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek

Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine kızdığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiye kızmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızdan hediye almak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine kızmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızdan ayrılmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızdan hediye almak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, malının artmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye kızmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, manevi olarak hasar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir