AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, ayağa kalkacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, borçların gittikçe artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, sorunlarının biteceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Kahve falında bir kızda sakal görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birine kızmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında kızda bıyık görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiye kızmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında kızdan hoşlanmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın kızdığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir