Kahve falında kıza yüzük takmak

Kahve falında kıza yüzük takmak kazancının çok düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıza yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kıza yüzük takmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında kızına yüzük takmak çoluk çocuğa karışacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza yüzük takmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında taşsız yüzük takmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük takmak ve çıkarmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında akrabayla yüzük takmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yüzük takmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir