AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu gül görmek

Kahve falında turuncu gül görmek

Kahve falında turuncu gül görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu gül gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında turuncu gül görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında saçını turuncu görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu gelinlik giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında turuncu renk çiçek görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında turuncu boya görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu elbise görmek eskileri yâd edeceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu akvaryum balığı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir