AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba konuşmak

Kahve falında akraba konuşmak

Kahve falında akraba konuşmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, işlerin devam edeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sermayesini kaybedeceğine, hayatının düzene gireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba konuşmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak işinde çok ilerleyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabayla konuşmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, makam edineceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla konuşmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayla konuşmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akraba konuşmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak koltuğunun da yükseleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir