AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla konuşmak

Kahve falında akrabayla konuşmak

Kahve falında akrabayla konuşmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabayla konuşmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak hayatının da düzene gireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabayla konuşmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla konuşmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla konuşmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen akrabayla konuşmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir